Use Facebook as Page înseamnă exact ceea ce zice :) Folosește Facebook-ul ca o pagină.

Facebook-ul a lansat această opțiune acum câteva luni și este una din puținele acțiuni foarte bine gândite.

Înainte de lansarea asta, toată lumea din social media condamna brandurile care aveau cont clasic, cel pentru muritorii de rând ;). Au (avut) dreptate, însă trebuie să pornești de undeva. Și eu am început așa. Bine, pe atunci testam toate lucrurile de prin Facebook și nu înțelegeam tot, dar am înțeles lucrul cel mai important: am plecat de la un cont și am ajuns la o pagină cu o comunitate puternică.

Sunt branduri care și în ziua de azi susțin un cont de profil. Dar asta e altă discuție.

Revenind la Use Facebook as Page. O poți accesa ori din Account, ori din meniul din stânga al paginii pe care o administrezi.

Accesând opțiunea asta, toată interfața de la Facebook se schimbă ca și cum te-ai logat prin pagina ta.

ATENȚIE însă: toți prietenii tăi și toate paginile la care ai dat like cu contul tău nu vor fi accesibile în momentul în care alegi Use Facebook as Page. Va trebui să le dai din nou like, ca pagină.

Also, poți interacționa doar cu paginile, nu și cu conturile. Poți da like-uri și poți comenta cu numele paginii tale.

Cum am mai zis, e unul din cele mai bune lucruri făcute de Facebook. Te poate ajuta la extinderea prezenței brandului în Facebook.

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.