Contact Information

Pe eMAG poți să găsești orice, important e să cauți ce trebuie. Să vedem ce le-a trebuit oamenilor în 2016.


O sursă inepuizabilă de amuzament sunt termenii pe care unii utilizatori de internet îi aștern în casetele de căutare care împânzesc internetul, de la homepage-ul google până la cel mai obscur blog cu rețete de cocovan.

Graficul eMag cu termenii căutați pe site confirmă mitul că accesul la tehnologie este un drept elementar, care nu trebuie limitat de cunoștințele de limbi străine sau termeni fancy din tech.

Topul căutărilor pe eMAG este lipsit de amuzament, însă:

emag-topcautari

Căutările de telefoanele conduc clasamentul căutărilor. Căutătorii care știu ce vor conduc clasamentul căutătărilor. Cine crede că nu asistăm la un declin al produselor Apple, că aduc prima probă care să dovedească contrariul. Ori asta, ori Samsung a convins că are cele mai “hot” telefoane de pe piață.

Pe locul 3 vin oamenii indeciși, care știu că vor un telefon, dar nu știu cărui brand să-i lase 3-4 salarii în schimbul unui dispozitiv mai fragil decât un pui de pisică.

Smartwhatchul își face debutul pe lista căutărilor și bate cu câteva poziții căutările de pampers, cu toate că un ceas nou este în multe situații mult mai puțin urgent decât un pampers nou.

Premiile “Căutarea anului” debutează prin categoria “Cum se aude, așa se scrie” prin care oamenii care-au trecut în CV-uri “ENGLEZĂ – NIVEL AVANSAT” pot să se simtă simultan amuzați și superiori, ca după un episod de Big Bang Theory.

cumseaude

Rooterul wireless, botezat în apele românești ale Dunării după Porțile de Fier, a primit conotații mioritice de la căutătorii de internet fără fir. Căutătorii de aur umoristic vă mulțumesc!

horse“Cal of diuti gost”, pentru cei neinițiați în tainele jocurilor video, nu este despre un cal, este despre amuzamentul derivat din ororile războiului.

Cu toate că mă îndoiesc că mulți gameri ar refuza așa ceva ———————->

Sidi și digei învinge ideea că toate cuvintele pot să-și păstreze înțelesul odată ce sunt prescurtate, iar pazel este o joc de cuvinte prin care se vede că limba română este gata să absoarbă neologismele, chit că un pic alterate.

Dar nici dicționarul românesc nu rămâne neciuntit, veioza fiind extrasă cu forța din DEX, tunată pentru a-i reduce greutatea și înscrisă în cursa de “cea mai bună căutare de pe eMag”.

Categoria următoare, “În curând pe eMAG” mă face să vreau să pun copywriterul care a gândit aceste categorii să se jure pe roșul din logo că o să pot să-mi închiriez un costum de copil închiriat.

incurandpeemag

Nu știu foarte multe lucruri despre FCBU, doar că în ultimii 30 de ani a câștigat la fel de multe Champions League ca Steaua, Dinamo și Rapid laolaltă.

Prima mențiune dovedește că prea mult am ignorat elefantul din încăpere și nevoia să i se schimbe pampersul.

A doua mențiune este o glumă până la apariția secțiunii de imobiliare pe site-ul eMAG. Dacă interpretezi textele lui Nostradamus exact cum trebuie, e evident.

Manelele cu Hello Kitty arată de la ce vârstă începem să apreciem adevărata muzică populară în țara noastră. După dezamăgirea adusă de plecarea lui Salam din România, un gol de putere a apărut în regatul muzicii de petrecere și necaz. Spunem Goodbye Salam, dar Hello Kitty. Bluza de smeker inclusă.

Typo-ul este greșeala de tastare a unui cuvânt, fie prin înlocuirea unei litete cu alta, fie prin eliminrea completă a unei litere. Greșit, typo-ul este o formă de artă, cum se poate vedea clar în categoria “Cel mai nefericit typo”.

typo

Trebuie să recunoști că “Need for peed” ar fi un joc de 10 ori mai bun dacă lângă cadranul de viteză ar fi și un count-down care îți arată exact cât timp mai ai până îți ruinezi pelea italiană cu care e îmbrăcat scaunul șoferului.

Bucicleta pare ca ceva desprins dintr-o traducere pripită a faimoasei Kama Sutra în timp ce masina de gayrit se află probabil într-o dispută ideologică serioasă cu BORmașina.
Condimentele fucks dau gust vieții intime iar fofotapetul poate fi acoperit cu o perdea când părinții și socri vin în vizită.

Dacă urbanul vi se pare rece și impersonal, eMAG are și categoria “Viața satului” care te face să regreți că bunicii s-au mutat la bloc.

viatasatului

Capcanele dihor conduc topul acestei categorii. Recomand educarea dihorilor în folosirea telefoanelor Samsung Note 7 și răbdare ca problema să se rezolve de la sine.

Vaci Vânzare Vaslui, Cumpărare Cotoi Câmpina, Leasing Lame Lugoj.

Accesoriile pentru găini știm foarte bine cine le-a căutat, da? Nu se prinde nimeni? Găină? Accesorii? Bravo? Ai stil?

Nu sunt sigur dacă pârlitorul de porci este un job sau un dispozitiv. Sincer, sună a ceva ce găsești mai repede pe Best Jobs decât pe eMAG. Tot job este și tester pentru gard electric. Meserie care garantez din experiență că este mai puțin dureroasă decât tester pentru jocuri EA Games. La fel, soluția împotriva melcilor este un job, iar candidatul perfect este un francez înfometat. Bafté a la intervieux d’angajer!

Întrebați ce-ar alege între preț și brand, 4 din 5 oameni au răspus “ăla nu e microfon, e un ziar făcut sul și cum ai intrat la mine în casă?” Categoria “Brandu mare”

brand

Cocos sanel, din familia cocovan, ordinul sanelelor. Pasăre folosită în special în industria parfumeriei, dar și în mediul rural, ca deșteptător al simțului olfactiv.

Cristian dihor oferă și prenumele dăunătorului împotriva căruia se căuta o armă la categoria trecută. Ultima dată văzut ascunzându-se prin mulțimea de sticluțe de pe dulapul prietenei mele. Are cunoscute legături cu lumea interlopă și e deseori acompaniat de unul sau mai mulți frați din clanul jderilor.

Dolce and cabana este o comedie romantică despre doi cofetari înzăpeziți 2 luni într-o cabană din Predeal.

Ultima mențiune trebuie să fie ceas de damă fosilă care arată că o doamnă nu trebuie niciodată întreabă în ce an s-a născut, ci doar aproximată era geologică.

————————————————————-

Graficul integral poate fi văzut și furat de aici.

– acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare –

 

Share:

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *