Contact Information

Content is king. Fără content nu ar fi nimic. Contentul e reprezentat de orice reprezintă conținut – de la articole până la texte pentru postările de pe Facebook.

Și sigur, contentul esențial ar fi despre produsul tău sau despre subiectul tău sau despre serviciile tale, însă nu poți să bombardezi userul continuu cu produsul tău. Mai trebuie să îi oferi și altceva pentru a continua să te urmărească.

Adică altfel de content. Dar ce fel de content?

Păi, în funcție de ce consideri că se potrivește cu brandul tău, poți uneori să marchezi o zi de naștere, aniversarea unui eveniment istoric și orice altceva te inspiră și, mai ales, se potrivește cu brandul tău.

Toate informațiile astea sunt cunoscute ca Agenda publică, în care sunt incluse zile naționale și internaționale, sărbători, zile de naștere și comemorări (vedete, personalități etc) și evenimente care s-au întâmplat în ziua respectivă.

Hai să vezi ce ai putea ”marca” prin conținut săptămâna asta.

Calendar editorial / 30 iunie 2020

Zile Internaționale:

  • Ziua Social Media
  • Ziua Asteroidului

30 iunie 1859: Acrobatul francez Charles Blondina traversat pe sârmă Defileul Niagara.

30 iunie 1894: La Londra, a fost inaugurat Tower Bridge, un pod suspendat basculant peste Tamisa.

30 iunie 1919: S-a născut Ed Yost, inventatorul balonului modern cu aer cald.

30 iunie 1936: A fost publicat romanul „Pe aripile vântului” al scriitoarei americane Margaret Mitchell.

30 iunie 1937: La Londra, a fost introdus primul număr de urgență la nivel mondial – 999.

30 iunie 1952: S-a născut David Garrison (”Married… with Children”).

30 iunie 1953: A ieșit de pe linia de ansamblare primul Chevrolet Corvette.

30 iunie 1966: S-a născut Mike Tyson, fost pugilist profesionist american.

30 iunie 1967: Robert Henry Lawrence, Jr. a devenit primul afro-american ce a fost selectat ca astronaut de un program spațial național.

30 iunie 1971: S-a născut actrița Monica Potter (”Con Air”, ”Along Came a Spider”, ”Saw”, ”Boston Legal”, ”Parenthood”).

30 iunie 1982: S-a născut actrița Lizzy Caplan (”Freaks and Geeks”, ”Mean Girls”, ”Cloverfield”, ”Masters of Sex”, ”Castle Rock”, ”127 Hours”, ”Now You See Me 2”).

30 iunie 1985: S-a născut înotătorul american Michael Phelps.

30 iunie 2004: A avut loc premiera filmului “Spider-Man 2”, regizat de Sam Raimi, cu Toby Maguire și Kirsten Dunst în roluri principale.

30 iunie 2011: A avut loc premiera filmului ”Horrible Bosses”.

30 iunie 2015: Apple a lansat serviciul de streaming, Apple Music.

30 iunie 2015: Misty Copeland a devenit prima femeie afro-americană care a fost numită dansatoare principală cu American Ballet Theatre.

30 iunie 2016: A fost deschis muzeul Ikea în Älmhult, Sweden, în sediul primul magazin Ikea.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *