Contact Information

Content is king. Fără content nu ar fi nimic. Contentul e reprezentat de orice reprezintă conținut – de la articole până la texte pentru postările de pe Facebook.

Și sigur, contentul esențial ar fi despre produsul tău sau despre subiectul tău sau despre serviciile tale, însă nu poți să bombardezi userul continuu cu produsul tău. Mai trebuie să îi oferi și altceva pentru a continua să te urmărească.

Adică altfel de content. Dar ce fel de content?

Păi, în funcție de ce consideri că se potrivește cu brandul tău, poți uneori să marchezi o zi de naștere, aniversarea unui eveniment istoric și orice altceva te inspiră și, mai ales, se potrivește cu brandul tău.

Toate informațiile astea sunt cunoscute ca Agenda publică, în care sunt incluse zile naționale și internaționale, sărbători, zile de naștere și comemorări (vedete, personalități etc) și evenimente care s-au întâmplat în ziua respectivă.

Hai să vezi ce ai putea ”marca” prin conținut săptămâna asta.

Calendar editorial / 2 iunie 2020

2 iunie 1896: Guglielmo Marconi a primit brevetul pentru noua sa invenție: radioul.

2 iunie 1941: S-a născut Charlie Watts, toboșarul trupei engleze Rolling Stones).

2 iunie 1953: Regina Elisabeta a II-a a fost încoronată ca Regină a Regatului Unit, Canadei, Australiei, Noii Zeelande și a altor teritorii. A fost primul eveniment internațional important care a fost televizat.

2 iunie 1967: S- a născut actorul Mugur Mihăescu.

2 iunie 1968: S-a născut Teo Trandafir, prezentatoare de televiziune din România, fostă producătoare, actriță.

2 iunie 1972: S-a născut actorul și scenaristul Wentworth Miller. A atras atenția cu rolul lui Michael Scofield în serialul ”Prison Break”, pentru care a și primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru categoria ”Cel mai bun actor într-un serial dramă” în 2005. Ca scenarist și-a făcut debutul cu filmul ”Stoker”. În 2014, a început să facă parte din serialul ”The Flash”, apoi în spin-off-ul, ”Legends of Tomorrow”.

2 iunie 1977: S-a născut actorul și producătorul Zachary Quinto. L-a interpretat pe Sylar în serialul dramă SF ”Heroes”, pe Spock în ”Star Trek” (2009), ”Star Trek Into Darkness” (2013) și ”Star Trek Beyond” (2016), pe Charlie Manx în ”NOS4A2”. Plus nu poți rata rolul unic (pentru care a fost nominalizat și la premiile Emmy) în ”American Horror Story: Asylum”.

2 iunie 1978: S-a născut actorul, comediantul, scenaristul și regizorul Justin Long. A jucat în ”Jeepers Creepers” (2001), ”Dodgeball” (2004), ”Accepted” (2006), ”Alvin and the Chipmunks” (2007), ”Live Free or Die Hard” (2007), ”Drag Me to Hell” (2009), ”Alpha and Omega” (2010), ”Tusk” (2014), ”Comet” (2014) și ”The Lookalike” (2014).

2 iunie 1978: S-a născut actorul Dominic Cooper. A jucat în ”Mamma Mia!” și continuarea lui, ”Mamma Mia! Here We Go Again”. Între 2016 și 2019 l-a interpretat pe Jesse Custer în serialul ”Preacher”.

2 iunie 1978: S-a născut Yi So-yeon, primului astronaut sud-coreean în spațiu.

2 iunie 1979: Papa Ioan Paul al II-lea și-a început vizita oficială în țara natală, Polonia, devenind primul Papă care a vizitat o țară comunistă.

2 iunie 1984: Piesa celor de la Wham!, “Wake Me Up Before You Go Go”, ajunge #1 în topurile din UK.

2 iunie 1986: S-a născut rapperul Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu.

2 iunie 1987: Whitney Houston și-a lansat al doilea album, ”Whitney”. Pe acest album e inclusă și piesa “I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me).”

2 iunie 1988: S-a născut Nora Lum, cunoscută că Awkwafina – actriță, comediant, writer, producătoare și rapperiță.

2 iunie 1989: A avut loc premiera filmului “Dead Poets Society”, cu Robin Williams în rol principal.

2 iunie 1997: La Institutul de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Fundeni era implantat un defibrilator cardiac, o premieră pentru medicina românească

2 iunie 2001: Coverul piesei #1 în 1974, “Lady Marmalade”, realizat de Christina Aguilera, Missy Elliott, Pink, Mya și Lil’ Kim a ajuns iar pe primul loc. Iar Lil’ Kim a devenit prima rapperiță care a fost inclusă într-un #1 hit în Hot 100.

2 iunie 2002: A fost difuzat primul episod al serialului ”The Wire”.

2 iunie 2003: Agenția Spațială Europeană a lansat prima sondă spațială către altă planetă, Marte.

2 iunie 2018: BTS a devenit prima trupă K-pop care a ajuns în vârful topului celor mai de succes albume în SUA cu ”Love Yourself: Tear”.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *