Contact Information

Am dat startul seriei de articole axate pe știri din alte surse pentru ca toți să fim mai informați.

Aici poți vedea toată seria Social Web News!

Dacă vrei să afli constant noutăți și articole interesante legate de social media, te invit să te alături grupului de Facebook Social Media de la A la Z, unde le postez pe măsură ce apar / le descopăr.

Iar dacă te interesează informații și despre social media, dar și despre alte lucruri care țin de zona digitală, tech și altele – abonează-te la newsletter-ul săptămânal SocialWeb.ro.

1. Cea mai importantă știre: canalul SocialWeb.ro are peste 2.000 de subscriberi. Îți mulțumesc dacă ai dat subscribe. Dacă nu, te invit să arunci un ochi, poate îți place.

2. Jennifer Lopez. Sigur nu te-ai aștepta să citești despre ea aici, dar recent a participat la prezentarea noii colecții Versace. Adică a încheiat show-ul purtând o reinterpretare a celebrei rochii. Și vorbesc despre asta pentru că rochia purtată de ea la VMA în 2000 e motivul pentru care avem Google Images. Și poate nu știai că atenția pe care a primit-o rochia le-a dat ideea creatorilor Google.

3. Samuel L. Jackson e prima celebritate care își ”împrumută” vocea pentru Alexa!

4. Se tot vorbește de mulți ani despre umanizarea brandului în social media. Iar de-a lungul anilor social media a devenit tot mai complexă… și mai aglomerată. Am găsit o prezentare updatată, pentru ”peisajul” social media în 2019, făcută de Carlos Gil la Digital Summit ATL.

5. Dacă ești prezent pe Instagram și nu ai idee cum să te promovezi, găsești aici 8 conturi de Instagram și ce lecții poți învăța de la ele.

6. Youtube a renunțat la mesageria directă. Opțiunea a fost lansată în august 2017, dar se pare că s-au schimbat prioritățile și din 18 septembrie a fost dezactivată opțiunea de mesagerie directă.

7. Manchester a deschis primul ”culoar” de mers pentru persoanele care stau cu ochii în telefon în timp ce merg. Probabil se va răspândi și în alte țări pentru că noi ne vom dezipi tot mai greu de telefoane. 75% din britanici au mărturisit că merg și folosesc telefonul în același timp.

Și eu fac asta. Încerc să evit să fac asta. Dacă e ceva presant, atunci prefer să mă opresc într-o margine sau undeva să încerc să evit să încurc oamenii.

8. Warner Bros a folosit Pinterest (!) pentru a promova ”IT: Chapter Two”. Pinterest, da? Campania promoțională include un funhouse tematic, care poate fi vizitat în Los Angeles sau virtual. E un Promoted Video Pin, care îți oferă experiența 3D. Pincodes în postere, care duc în boarduri relevante. Oricum, citește mai multe în articolul de pe Social Media Today.

9. YouTube renunță la schimbarea anunțată pentru canalele verified. Reacția userilor i-a făcut să își schimbe decizia.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *