Contact Information

Am dat startul seriei de articole axate pe știri din alte surse pentru ca toți să fim mai informați.

Dacă vrei să afli constant noutăți și articole interesante legate de social media, te invit să te alături grupului de Facebook Social Media de la A la Z, unde le postez pe măsură ce apar / le descopăr.

Iar dacă te interesează informații și despre social media, dar și despre alte lucruri care țin de zona digitală, tech și altele – abonează-te la newsletter-ul săptămânal SocialWeb.ro.

Cea mai importantă știre a săptămânii: avem Instagram Music în România!

1. Un ghid FOARTE util despre cum să construiești un Social Media Style Guide pentru brandul tău! E un document la care te întorci orice de câte ori vrei să știi și să reiei cum ar trebui să arate brandul tău în social media și cum ar trebui să se comporte. E foarte bun și pentru orice nou angajat care are atribuții de social media.

2. S-a lansat Facebook Dating în SUA! În afară că te ajută să găsești relații ”meaningful”, se pot integra mai ușor postările de pe Instagram în profilul tău de dating. Ai și o listă – Secret Crush – în care poți adăuga followeri din Instagram și useri din Facebook. Și lucrează și la integrare Story-uril din Facebook și Instagram.

3. Marți avem eveniment Apple. (O zic de parcă mergem acolo 😂) Ei bine, pentru prima dată va fi transmis live pe Youtube!

4. NFL se parteneriază cu TikTok. Ocazia: a început al 100-lea sezon. Așa că lansează cont oficial, challenge-uri și alte lucruri.

5. Pentru pasionații de astrologie: Spotify s-a parteneriat cu Parcast și a lansat Horoscope Today, un podcast zilnic cu prediciții despre viață. Caută în Spotify zodia ta (în engleză) și Today. Pentru mine e Scorpio Today. Așa ajungi la podcastul tău.

6. Airpod-urile au lansat un nou trend! Și alte branduri au început să lanseze modele asemănătoare de căști, dar un designer – Vibe Harsløf – a dus și mai departe noul model de căși. Le-a transformat în accesorii!

7. Un articol interesant despre filmul ”Being John Malkovich”, care a prezis comportamentul nostru din social media: obsesia despre celebrități, pornirea de a dispărea și fantezia de a ne crea o imagine nouă.

8. Se pare că încă sunt expuse numele de telefon din Facebook. După ce Facebook s-a lăudat că o bază de date similară a fost ștearsă, se pare că există un server nesecurizat care expune numerele de telefon.

9. Dacă ai o bancnotă de 5 lei la îndemână, descarcă aplicația dARe by Samsung și primești acces (virtual!) la concertele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu.

10. Un cont de Instagram… interesant. @meals.on.reels documentează scene cu mâncare și filme cult. Poți citi mai multe despre contul de Instagram aici.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *