Contact Information

Dacă ai un iPad pe care nu-l mai îndrăgești la fel de mult ca la început sau poate îl ai de puțin timp și nu știi ce să faci cu el, aplicațiile din articol (topul e preluat de pe Mashable) ar putea fi un început pentru găsirea unor noi pasiuni sau simplificarea vieții tale. Tu la ce îți folosești cel mai mult iPad-ul?

1. Adobe Voice (gratis)

Aplicație de la Adobe care te ajută să creezi filmulețe de animație.

aplicatii ipad 2014

 

2. Flickr (gratis)

În octombrie 2014, Yahoo a lansat în sfârșit pentru Flickr o aplicație separată pentru iPad. Aplicația a fost concepută pentru a profita de display-ul Retina cu suport pentru poze cu rezoluție super înaltă. În plus, aplicația oferă spațiu de stocare de 1000 GB, facilitarea procesului de distribuție a pozelor, filtre pentru poze și o suită de instrumente de editare foto.

aplicatii ipad 2014

3. Hanx Writer (gratis)

Aplicația a fost creată de Tom Hanks, care este un mare fan al mașinilor de scris. Aplicația reproduce pe cât posibil experiența folosirii unei mașini de scris.

aplicatii ipad 2014

4. Microsoft Word (gratis)

aplicatii ipad 2014

5. New York Times Cooking (gratis)

Aplicație pentru pasionații de gătit (și dornici de încercat rețete internaționale).

aplicatii ipad 2014

6. Quora (gratis)

aplicatii ipad 2014

 

7. Storehouse (gratis)

Aplicație de storytelling în care poți combina poze, filmulețe, muzică și text.

aplicatii ipad 2014

 

8. Tempo (gratis)

Un calendar smart care te ajută să fii organizat combinând toate calendarele tale. Poți adăuga detalii despre persoanele cu care te întâlnești și hărți cu locuri în care trebuie să ajungi.

aplicatii ipad 2014

 

9. Yahoo News Digest (gratis)

aplicatii ipad 2014

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *