Contact Information

Cine a zis ca jocurile și trendurile din anii ’90 trebuie îngropate? Așa cum moda de atunci revine acum (și trezește nostalgii pentru unii), așa au fost aduse și jocurile de atunci (și nu doar ele) sub formă de aplicații.

1. Snake ’97: Retro Phone Classic

Cea mai importantă aplicație din toată lista. Poți să alegi și pe ce tip de telefon să se afișeze ca să fie retro all the way.

Aplicatii anii 90

2. Hatchi

Îți mai amintești Tamagotchi?

Aplicatii anii 90

3. Minesweeper Q

Aplicatii anii '90

4. Retro Art Studio

Aplicatii anii '90

5. Where’s Waldo: The Fantastic Journey

Aplicatii anii '90

 

6. Cutie Cute Cute!

Lasă filtrele și retușările, asta-i arta adevărată! Colaje foto în format digital. Poți să pui tot ce îți place peste o poză cu tine.

Aplicatii anii '90

7. Bob Ross The Joy of Painting

Aplicatie anii 90

 

8. The Price is Right Slots


9. The Voice Machine

Apropo de aplicația asta care te ajută să îți editezi vocea, nu face nimeni o aplicație care te ajută să vorbești ca Minionii? Adică a fost una, dar nu înțeleg de ce nu mai e. Minions sunt cel mai faine personaje din ultimii ani (aș zice de fapt EVER, dar aș fi subiectivă).

Aplicatii anii 90

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *