Contact Information

Ideea articolul mi-a venit inițial când am văzut stickerul de pe Instagram, apoi a tot crescut până nu am mai terminat niciodată de adăugat detalii în el.

Sticker dedicat pe Instagram

Asă că să începem cu stickerul de pe Instagram. Pentru că sunt alegeri europarlamentare în primul rând. Ele au fost anunțate primele, apoi s-a alăturat și referendumul.

Dar hai să îți arăt unde îl găsești și cum îl pui în Story. Faci un Story ca oricare altul. Apeși pe iconița cu formă de cameră foto din stânga sus.

Apoi faci poză, video, Boomerang, ce vrei tu. Sau uploadezi una din telefon.

Apoi te duci pe iconița cu smiley face în contur de pătrat.

Și acolo e prima opțiune. Dai click pe ea să o pună pe Story. O poți muta unde vrei tu. O poți face mai mare sau mai mică. Și apoi postezi Story-ul ca de obicei – click pe Your Story în stânga jos.

Stickerul e clickabil după ce îl postezi și duce pe site-ul www.european-elections.eu.

Cum au încurajat brandurile ieșirea la vot

Încep lista cu ce am făcut noi la Kiss FM. Și o voi continua cu alte branduri.

Am făcut și o serie de poze pe care le-am postat de-a lungul weekend-ului.

Samsung

Netflix

Coca-Cola

Calif

Pepsi

Foto: Pexels

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *