Contact Information

Am tot văzut niște știri despre o schimbare din Facebook Messenger. Doar că acele știri, în disperarea după clickuri, au dat informația parțial.

La final de ianuarie, Mark Zuckerberg anunța opțiuni noi pentru chat-ul securizat (cel care se activează făcând Swipe Up în fereastra de chat cu o persoană).

Ce trebuie să știi despre Vanish Mode:

  • mesajele trimise în Vanish Mode dispar după ce au fost citite (și după ce ai ieșit din Vanish Mode)
  • atunci când îi trimiți un mesaj cuiva prin Vanish Mode, pesoana respectivă va trebui să-și activeze Vanish Mode în aplicația Messenger pentru a putea citi mesajul
  • pentru a închide Vanish Mode apeși butonul din fereastra de chat, apoi revii în fereastra clasică de chat de pe Messenger

Cum intri în Vanish Mode, fereastra de chat securizată din Facebook Messenger

Intâi trebui să intri în fereastra de chat și tragi de ecran de jos în sus. Îți va apărea un mesaj că se încarcă Vanish Mode. Continuă să faci mișcarea de swipe în sus până intri în Vanish Mode.

Apoi orice conversație din Vanish Mode rămâne acolo. Nu apare în fereastra default de chat. Mesajele din Vanish Mode dispar după ce au fost citite și după ce ai ieșit din Vanish Mode.

Orice screenshot e făcut în Vanish Mode e notificat.

Orice screen recording e făcut în Vanish Mode e notificat.

Ce opțiuni noi mai sunt în Vanish Mode pe Facebook Messenger

  • reacții la mesaje (ca pe Messenger) – apeși prelung pe un mesaj și îți vor apărea reacțiile
  • stickere
  • GIF-uri – la mine nu apare GIF-urile, ci doar stickerele, dar probabil vor apărea și ele la un moment dat

Photo by RODNAE Productions from Pexels

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.