Contact Information

1. Are mai mult de 105.779.710 useri înregistrați, 300.000 de conturi noi pe zi și peste 180.000.000 de unici pe lună.

2. Aprox. 60% din trafic vine din afara SUA. Din punctul de vedere al popularității, cel mai mare competitor al Twitter-ului este Facebook. Popularitatea celorlalte rețele sociale cool sunt concentrate mai mult pe țări sau continente (Myspace – SUA, Orkut – India și Brazilia).

3. Oriunde, oricând. 75% din trafic și 60% din toate tweet-urile vin din terțe aplicații.

4. Zilnic pe Twitter se fac 600.000.000 de căutări și aprox. 10% din acestea sunt business related.

5. Există peste 100.000 de aplicații pentru Twitter și aprox. o treime dintre aceste aplicații vizează promovarea întreprinderilor și companiilor pe Twitter.

6. Twitter a dezvoltat un set API foarte puternic, care reprezintă aproape 3 miliarde de cereri pe zi. Pentru a-și consolida și mai bine portofoliul, Twitter este pregătit să lanseze o serie de noi inițiative prin intermediul API:

* Tweet-uri de promovare – Agenții de publicitate plătesc pentru tweet-uri sponsorizate care apar în partea de sus a rezultatelor căutării unor anumite cuvinte cheie.

* Conturi comerciale – Clientul plătește pentru un cont de Twitter în schimbul instrumentelor de analiză detaliată și posibilitatea de a permite mai multor persoane să posteze prin intermediul aceluiași cont.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *