Contact Information

Dacă ești genul morocănos de dimineață (ca mine; și ca nepoțica mea, care la 7 luni, îmi calcă pe urme la capitolu’ ăsta), atunci cred că… poți să încerci și sugestiile găsite de mine. Ce mai contează încă 6 pe lângă toate încercările?! (asta dacă n-ai găsit încă o soluție romanțioasă)

1. Sound Rise ($99,99)

Gadget-ul a debutat anul acesta la CES și include: dock pentru iPhone, iPod și iPad, USB port pentru încărcarea device-urilor tale și alarmă pentru trezire cu muzică, radio sau sunet de alarmă cu volum care crește gradual.

Sound-Rise

2. Rise (iPhone și iPad; $1,99)

O aplicație cu design simplu și stilat. Cu gesturi simple îți setezi alarma, snooze-ul îl dai cu o zgâlțâire și te trezești cu o melodie din aplicație sau din iTunes.

rise

3. Mood O’Clock (Android; 4,39 lei)

Aplicația te lasă să îți alegi starea/dispoziția/stilul prin care dorești să fii trezit și livrează melodia ideală pentru tine. Fiecare stil include melodii, imagine și… posibilitatea de share pe Facebook pentru ca persoanele cu care lucrezi să știe pe ce parte a patului/cearșafului te-ai trezit.

Mood-O-Clock

4. Jawbone UP ($130)

Asta mi se pare foarte cool. Brățara include o alarmă smart. Setează alarma la ora la care dorești să fii trezit, definește o perioadă de timp (de la prima alarmă până la momentul în care ești în picioare; 10-30 minute) și brățara îți va vibra în perioada aceea de timp. Cred că e mult mai fain modul ăsta de trezire!

Jawbone-UP-1

Jawbone-UP-2

5. I Can’t Wake Up (Android; gratis și cu reclame; 9,98 lei și fără reclame)

Nu am încercat-o până acum, dar cred că dă rezultate. Asta sau închizi telefonul de tot ;))

i-cant-wake-up

6. Uniqlo Wake Up (Android: gratis; iPhone – gratis)

Ce aduce în plus: o melodie customizată care reflectă vremea, ora și ziua din săptămână. Sau poți opta pentru o voce care îți cântă temperatura de afară, starea vremii și ora, ziua. Intră pe site pentru a vedea cum sună.

Uniqlo-Wake-Up

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *