Contact Information

Google Play Store conține literalmente milioane de aplicații, atât gratuite, cât și plătite. Pe unele le ai deja instalate în telefon, dar oare sunt cele esențiale? Le-am selectat în această listă pe cele pe care orice utilizator de Android ar trebui să le descarce, fiind extrem de utile.

Dropbox (gratuit)

Dropbox îți permite să aduni la un loc toate fișierele importante pentru tine, pentru a le putea accesa atât de acasă, cât și de la facultate, birou sau de la o terasă. Poți sincroniza fotografii, documente, fișiere de mărimi mari (precum PowerPoint sau Photoshop), fișiere audio sau video etc. Mai mult, printre funcțiile sale se numără scanerul de documente sau chitanțe care convertește imaginea în fișier PDF sau partajarea documentelor cu alți utilizatori.

Pocket (gratuit)

Cu siguranță și ție ți se mai întâmplă să găsești un articol sau un clip interesant pe Internet, dar să nu ai timp în acel moment de el. Aplicația Pocket îți permite să salvezi acest conținut de-a lungul zilei, pentru a-l accesa atunci când ai timp. Fie că e vorba de un tutorial de machiaj, un top al celor mai bune filme ale anului, cea mai nouă piesă a artistului tău preferat sau o rețetă, acum nu vei mai pierde niciodată conținutul important pentru tine!

AVG AntiVirus (gratuit)

Antivirusul AVG are numeroase funcții importante: scanarea fișierelor din telefon, dar și a rețelelor Wi-Fi, închiderea programelor nefolosite, pentru a mări viteza device-ului, extinderea duratei de viață a bateriei, localizarea telefonului, dacă s-a pierdut, ascunderea fotografiilor private într-un seif criptat și multe altele. Un must have pentru orice utilizator Android!

Free Adblocker Browser (gratuit)

Odată ce vei instala acest browser nu vei mai dori să folosești altceva! Free Adblocker îți permite să te bucuri te conținutul accesat fără a fi bombardat de tot felul de reclame intruzive de care cu toții ne-am săturat. În plus, te anunță dacă găsește malware și adware, economisește bateria și blochează cookie-uri de la terți.

Feedly (gratuit)

Acest RSS reader îți permite să găsești cel mai nou conținut din domeniile care te interesează, preluat din reviste online, bloguri sau chiar canale de YouTube. Poți adăuga (și șterge) ce feed-uri dorești, poți organiza conținutul în diferite categorii (work, personal etc) și poți distribui conținutul găsit aici pe Facebook, Pinterest, LinkedIn și alte platforme.

Habit Tracker (gratuit)

Fiecare dintre noi poate deveni o versiune mai bună a sa, iar o aplicație precum Habit Tracker te poate ajuta mai mult decât crezi. Adaugă obiectivele tale principale, sparge-le în obiective mai mici (de genul „fă sport de 3 ori pe săptămână”), setează-ți remindere, urmărește-ți evoluția prin grafice, sincronizează cu alte device-uri și lasă-te inspirat de citate motivante.

Tu ce alte aplicații ai mai adăuga pe această listă?

Sursă foto: pxhere

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *