Contact Information

În era tehnologiei, unele dintre cele mai apreciate cadouri sunt gadget-urile și device-urile, care ne ușurează viața sau pur și simplu ne oferă un moment de distracție. Știu că mulți dintre voi lasă cumpărăturile de Crăciun pe ultima sută de metri așa că am pregătit câteva sugestii perfecte pentru a fi incluse pe shopping list.

Pentru iubitorii de lectură

Cărțile tipărite au farmecul lor, dar un eBook Reader are numeroase beneficii de necontestat. Este ușor de cărat în orice geantă, fiind subțire și ușor, nu obosește ochii, nu reflectă lumina, permite adăugarea de notițe, se pot căuta definiții ale cuvintelor, iar capacitatea de stocare este foarte mare, deci poți adăuga mii de cărți în el.

eBook Reader New Kindle Glare 6 – preț: 399,99 lei (comandă aici)

Pentru iubitorii de muzică

Cu siguranță ai și tu un prieten care ascultă aproape tot timpul muzică, deconectându-se de la gălăgia de pe stradă sau din transportul în comun. Cel mai potrivit cadou pentru această persoană îl reprezintă niște căști wireless cu izolare fonică, care aduc un plus de confort.

Casti audio over-ear, Skullcandy Crusher – preț: 599,99 lei (comandă aici)

Pentru gameri

Fie că alegi o consolă, un mouse, un joystick, un controller sau unul dintre cele mai noi jocuri lansate, orice gamer va fi în culmea fericirii atunci când va despacheta cadoul primit de la tine.

Pentru iubitorii de fotografie

Chiar dacă lucrurile de care are nevoie un fotograf nu sunt întotdeauna foarte scumpe, numărul lor mare poate lăsa găuri mari în buget. De aceea, ajută-ți prietenul fotograf oferindu-i de Crăciun un accesoriu de care știi că are nevoie. De exemplu, ce spui de un kit de prindere cu ventuză pentru camerele sport GoPro?

Kit prindere cu ventuza pentru camere sport GoPro – preț: 199,99 lei (comandă aici)

Pentru cei care vor să fie mereu în formă

Brățările pentru fitness reprezintă unul dintre acele device-uri de care nu știi că ai nevoie până nu le încerci. Acestea au diferite funcții, printre care măsurarea pașilor, distanța și caloriile arse, afișarea ritmului cardiac și chiar urmărirea somnului.

Tu ce gadget-uri faci cadou anul acesta?

Foto: Pexels

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *