Contact Information

În setările de pe TikTok s-a modificat o secțiune, iar acum include 3 sub-secțiuni, care îți pot fi extrem de utile. Pe mine m-au ajutat deja de câteva ori așa că n-am ezitat să fac articolul ca să afli și tu de ele. Sharing is caring!

În Settings and Privacy apeși pe Activity Center și acolo ai 3 secțiuni: Watch History, Comment History și Search History.

Watch History

În secțiunea Watch History găsești toate videourile pe care le-ai văzut în ultimele 180 de zile. Logat pe același cont, da? În listă nu sunt incluse live-urile și story-urile.

Aici poți găsi un video pe care l-ai văzut, dar nu i-ai dat like. Sau poate din greșeală ai dat refresh la feed și ai pierdut videouri la care te uitai.

Tot de aici poți șterge anumite videouri (sau toate) din istoricul de vizionare. Ștergerea e permanentă și nu mai ai cum să recuperezi istoricul.

Cum îți e afectată experiența pe TikTok dacă ștergi istoricul de vizionare

  • Nu vei găsi videouri pe care le-ai văzut atunci când cauți după anumite cuvinte și te duci în secțiunea de videouri văzute
  • Dacă te decizi să downloadezi toate informațiile deținute de TikTok, istoricul nu va apărea
  • Nu vei mai apărea în lista de utilizatori care au văzut acel video

Cum ștergi anumite videouri din istoricul de vizionare de pe TikTok

Apeși pe butonul Select. Selectezi videourile pe care le vrei șterse. Apoi apeși pe butonul Delete din partea de jos.

Cum ștergi tot istoricul de vizionare de pe TikTok

În secțiunea Watch History, apeși pe butonul Select. În partea de jos vei vedea o opțiune ”Select all watch history”. O selectezi și apeși pe butonul Delete din dreapta.

Comment History

În secțiunea Comment History găsești tot istoricul de comentarii publicate la videouri pe TikTok. Le ai sub formă de listă.

Dacă vrei să ștergi un anumit comentariu, apeși pe el din listă și te duce la comentariul tău de la videoul respectiv. Apeși prelung pe el și îți va apărea meniul de opțiuni disponibile.

Din ce am observat la mine pe cont, aici găsești TOT istoricul de comentarii publicate. 

Search History

În Search History găsești tot istoricul de căutări de pe TikTok. Sunt grupate pe zile și e afișată și ora la care s-a făcut căutarea. Eu le am de la sfârșitul lui mai, dar nu mai știu dacă le-am mai șters în trecut sau asta e durata de timp în care e reținut istoricul de căutări.

Cum ștergi o căutare de pe TikTok

În secțiunea Search History, apeși pe butonul Select din partea de sus. Apoi selectezi ce căutări vrei să ștergi din istoric și, când ai terminat de selectat, apeși butonul Delete.

Dacă vrei să ștergi tot istoricul de căutări, apeși pe butonul Select, apoi activezi opțiunea din partea de jos – Select all search history. Apoi apasă pe Delete.

O parte din istoricul de căutare e disponibil și când accesezi câmpul de căutare de pe TikTok. Dacă vrei să ștergi rapid anumite căutări, trebuie să apeși pe butonul x din dreptul fiecărei căutări.

Sper să-ți fie util articolul ;)

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *