Contact Information

Instagram este o aplicație care nu mai poate fi ignorată. Dar mulți utilizatori și mai ales companii se tem de această rețea de socializare.

Motivul este că e bazată pe mult vizual. Primul pas pentru a cuceri orice problemă / situație e să cunoști toate problemele. În cazul de față acest lucru înseamnă să cunoști foarte bine ce opțiuni oferă aplicația pentru ca mai apoi să decizi ce ți se potrivește.

De aceea, am realizat un e-book (pe care îl ofer gratis) cu tot ce înseamnă aplicația Instagram. Poți accesa pdf-ul dând click pe coperta de mai jos.

Apreciez orice feedback referitor la acest prim e-book scris de mine și sunt deschisă la alte sugestii de subiecte pentru alte e-book-uri.

cum folosesti instagram

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *